Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Capella Clara

Dato
Onsdag d. 15. juni 2022, kl. 19:30
Sted
Galten Kirke, Nørregade 44, 8464 Galten

Musik ved vandkanten 
Til at runde et godt forår med koncerter af, og lede os ind i varme sommertider, får vi i juni besøg af Capella Clara. Den vokale kvindeoktet Cappella Clara blev dannet i januar 2020 under ledelse af Anne Agerskov, domkantor og organist ved Århus Domkirke. Vokalensemblet består af 8 sangere som alle enten bor i Sønderborg eller har en tilknytning til Sønderborg-området. Repertoiret er nordisk, klangen er fyldig og udtrykket dynamisk, og vokalensemblet lader sig inspirere af det norske kvindekorsideal, og forsøger at skabe et klangligt billede af ren kvinde power. 

Ensemblet er ambitiøst og er i sin sammensætning af sangere blandet af professionelle musikere, og amatørsangere, som har dyrket sang på højt niveau i en årrække, eller som har en eksamen i klassisk sang fra enten et af landets konservatorier eller fra en kirkemusikskole. I Cappella Clara udforsker de den klanglige verden mellem sing-and-songwriter og klassisk arrangementsteknik. 

På programmet er suiten "Musik ved vandkanten” som er komponeret i år 2021, hvor melodierne er skrevet af Katrine Schink og satserne er arrangeret af Anne Agerskov. Repertoiret tager udgangspunkt i menneskets forhold til havet og det guddommelige i naturen.