Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Filmaften: Resten af livet

Dato
Torsdag d. 23. marts 2023, kl. 16:30
Sted
Sognegården, Smedeskovvej 2, 8464 Galten

Tæt på påske viser vi filmen ”Resten af livet”, instrueret af Frelle Petersen, som også har instrueret filmen ”Onkel”. Nu er instruktøren tilbage med endnu et hjerteskærende familiedrama.

”Resten af livet” følger ægteparret Egon og Maren og deres to voksne børn, der bor i samme by og har en tæt relation. Da sønnen Tobias pludselig dør, efterlades forældre og hans søster Line i dyb sorg. Filmen handler om, hvordan de tre bearbejder sorgen forskelligt, og hvordan man kommer igennem resten af livet med savnet af et menneske, man elsker.

Mens Maren hurtigt vender tilbage til arbejde og forsøger at undgå at tænke på og tale for meget om sønnen, dvæler Egon ved minderne. Til Marens irritation sidder han hele dagen ude i drivhuset, hvor han har indrettet et mindehjørne og fører samtaler med sin afdøde søn. Efter at have set filmen, spiser vi aftensmad sammen og taler om filmen ved bordene. Der bliver som sædvanlig en fælles samtale om filmens indhold. Tilmelding til spisning senest torsdag den 16. marts ved at ringe til kirkekontoret på tlf. 4012 5524. Maden koster 75 kr., som betales på dagen – enten kontant eller via Mobile Pay.