Begivenheden har allerede fundet sted.

Brassbandet Da Capo

Søndag d. 31. oktober 2021, kl. 16:00
Galten Kirke, Nørregade 44, 8464 Galten

Alle gode gange tre! Efter to forliste forsøg på grund af diverse nedlukninger kan vi nu endelig byde Brassbandet Da Capo velkommen til koncert hos os i Galten Kirke – og hvor vi dog glæder os! Brassbandet Da Capo, Hammels uofficielle ”byorkester” gennem mere end et halvt århundrede, er et velspillende band med knap 30 messingblæsere, som værdsætter både musikken og fællesskabet. Man kan møde Da Capo indendørs og udendørs til f.eks. torvekoncerter, julekoncerter, på markedspladser eller ved besøg på egnens plejehjem. Man kan naturligvis også møde Da Capo til kirkekoncerter, og det er derfor med stor fornøjelse, at vi kan invitere dem på besøg her i Galten Kirke. Så glæd jer til en skøn koncert i Galten Kirke fyldt med vellyd.