Babysalmesang i Galten Kirke forår 2020

Kom og syng og dans med din baby i Galten Kirke.
Der begynder et nyt hold onsdag d. 4. marts 2020 kl. 10.00.
Det er for de yngste (ca. 2-10 måneder) og deres far eller mor.

Vi mødes i kirken på Nørregade 44 og synger og bevæger os en halv times tid.
Bagefter er der lidt at spise og drikke i sognegården ved siden af kirken.

Det kræver ingen særlige forudsætninger at være med. Vi lærer salmer og bevægelser hen ad vejen. Sognepræst Rikke Amalie Vestergaard står for det.

Det er gratis at deltage og varer i alt 6 onsdage (uge 10, 11, 12, 1, 17, 18 og 19). Tilmeld jer ved at kontakte kirkekontoret på 4012 5524.

Babysalmesang på Tjørnehaven forår 2020

To gange hvert halve år er der desuden babysalmesang på Lokalcenter Tjørnehaven, Søndergade 29, i Galten.

Der er forældre, babyer og lokalområdets ældste samme om salmesang, bevægelse, kaffe og samtale.

I foråret 2020 drejer det sig om:
mandag d. 23. marts og mandag d. 25. maj.
Begge dage kl. 10.30-11.30.

Tilmeld jer ved at ringe eller skrive til sognepræst Rikke Amalie Vestergaard på 4015 6061.