Kan dit barn lide at synge? Så kom til børnekor i Galten Kirke!

Hver mandag fra 14.00 til 15.30 er der børnekor i Galten Kirke ved korleder Kamilla Kehlet.

Koret er for alle syngeglade børn, begyndere som øvede.

Korlederen og en sød frivillig henter børnene på Gyvelhøjskolen hver mandag klokken 14.00 og følger dem til kirken. Her får de altid serveret en hjemmebagt bolle og et stykke frisk frugt. Børnene skal hentes i kirken kl. 15.30.

I koret laver vi mange ting, men det vigtigste er, at vi alle kommer, fordi vi elsker musik og sange. Vi synger salmer og sange, der passer til årstiden, synger børnesange fra gamle dage, fortæller historier og eventyr med musik og fagter, laver råbe-øvelser, danser til hinandens stemmer og meget mere.

Det er helt gratis at gå til kor i Galten Kirke. Det eneste, man skal, er blot at give korleder, Kamilla, besked på telefon 22 35 99 95 om hvilket barn, der gerne vil være med. Koret er for børn i 1.-3. klasse.

I løbet af korsæsonen er der et par korkoncerter, hvor koret deltager i forskellige gudstjenester og arrangementer afholdt i kirken. Her optræder de med en sang og spreder glæde og musik til alle fremmødte.

Kom og være med til byens bedste børnekor. Vi har det altid sjovt!

Vil du vide mere? Så se her!

Korleder: Kamilla Kehlet, tlf. 22 35 99 95
Hvem: 1.-3- klasse