AFLYST! Orgelkoncert

Desværre har vi været nødt til at aflyse koncerten med Lars Fløe, orgel, tirsdag den 29. oktober kl. 19.30.

Det skyldes, at menighedsrådet ikke vurderer, at orglet kan stå klar på denne dato. Vi beklager meget og håber, at vi på et senere tidspunkt vil få glæde af at høre Lars Fløe spille.

Afslutningskoncert

Lars Rosenlund Nørremark, orgel

Torsdag den 28. november kl. 17.00

Koncertrækken skal have sin afslutning, og dette kan jo ikke gøres uden den traditionsrige afslutningskoncert med Galten Kirkes egen organist, Lars Rosenlund Nørremark. Som altid vil der være gamle kendinge, nye melodier og musik til årstiden, hvor vi siger farvel og tak for i år og sammen kan ønske hinanden et godt kirkeligt nytår.