Minikonfirmander

Formålet med minikonfirmand-undervisningen er at medvirke til, at børnene bliver fortrolige med den kristne børnelærdom og gudstjenesten, samt at de får mulighed for at lære deres kirke og præster at kende.

Det foregår ved sang, dramatik, bibelhistorie, film, samtale og leg, og undervejs i forløbet er børnene med til at afvikle en åben familiegudstjeneste.

Det er frivilligt at deltage. Dåb er ikke en forudsætning for at deltage. Og deltagelse i minikonfirmand-undervisning er ikke en forudsætning for siden at blive konfirmeret.

Præsten kontakter skolen, når nye hold begynder.