Sjælesorg - nu også chat på nettet

Sjælesorg

Sjælesorg betyder omsorg for sjælen og er en mulighed for at tale med et andet menneske om lige præcis det, der tynger dig.

Det kan være alt fra mindre udfordringer til sorg, sygdom, ensomhed, skilsmisse, personlige problemer, familierelationer, tvivl, tro og tanker om fremtiden. Der er ikke noget rigtigt eller forkert at henvende sig til præsten med.

Et tilbud til alle

Alle præster tilbyder sjælesorg. Præsten har tavshedspligt, og samtalerne tager udgangspunkt i det, du gerne vil tale om. Det koster ikke noget at få en sjælesorgssamtale med præsten. Samtalen kan foregå i kirken, hos præsten, hjemme hos dig eller på nettet via tjenesten Sjælesorg på Nettet.

Du behøver ikke at være kristen eller at tro på Gud for at tale med en præst.

Tryk på overskriften ovenover billedet for at se siden