Strikke/hækle café

Strikke café

Når det bliver efterår 2019, så er det igen tid for STRIKKEGRUPPEN at mødes.

Det bliver dejligt at ses igen, se nye projekter, få ny inspiration og en hyggelig stund sammen. Vi mødes på skift i de forskellige sognegårde, og følges naturligvis ad, så ingen har problemer med at komme frem eller tilbage.

Vi er en gruppe på omkring 30 kvinder fra Galten, Skovby, Stjær, Storring, Skjørring, Sjelle og Skivholme kirker, som strikker og hækler dåbsklude samt andre fine ting til glæde for store og små. Dåbsklude til at tørre dåbsbarnets hoved, bogmærke-kors til dåbsbørn og konfirmander, sokker, huer, halstørklæder til hjemløse, dyr og andre rekvisitter til baby-salme-sang, karklude og grydelapper til julekurve. Kun fantasien sætter grænser, og hvis du kommer med nye ideer, vil vi naturligvis tage positivt imod dem, og se om vi skal udvide vores ”sortiment”. Kun fantasien sætter grænserne.

Du kan læse om dåbsklude på: www.daabskluden.dk eller på Facebook i gruppen ”Vi strikker dåbsklude”.

Hvis du har lyst til at være med, er du meget velkommen, og kan eventuelt kontakte Jette Aaberg på telefon 4095 3134, for nærmere information. Tag meget gerne en nabo, søster eller veninde med.